Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Jo van den kieboom (drummer) en ik ben samen met henk Ripzaad in 1976 op zoek gegaan naar een organist. Al vrij snel hadden wij iemand gevonden ( Tiny van Suntenmaartensdijk ) ons EERSTE bandje was compleet. Onder de naam The Jazky Stars zijn we toen begonnen. Maar zoals in de meeste bandjes die tijd, zijn muziekanten altijd zoekende. Henk kon bij een ander bandje komen die al vele jaren speelde, en een zanger zochten. Begrijpelijk, maar we zaten natuurlijk wel zonder zanger. Mijn zus Petra kwam toen als zangeres bij ons bandje, samen met haar vriend Gerard op trompet. Een tijd daarna vertrok Tiny, en zijn we verder gegaan met Rene Hofkens. Leuke jaren gehad onder de naam Starlight. na enkele jaren viel dit ook weer uiteen, en zijn Petra en Gerard gestopt. Toevallig zocht Tiny een drummer, en ben ik weer met hem gaan spelen. Onder de naam Unity ook weer vele jaren met plezier gespeeld. Ook dat hield weer op te bestaan, en toen had ik er genoeg van, en ben gestopt. Na vele jaren belde Henk mij op, en vroeg of ik misschien zin had om bij The Rocking drifters te komen spelen. Het eind van het verhaal is dat ik samen met henk ben begonnen, en als het goed is , wij samen zullen eindigen.

Groetjes Jo.

Henk Ripzaad
Leadzanger / slag guitar

Henk Ripzaad is ruim 43 jaar muzikant en heeft in verschillende bands gespeeld.

Hij is begonnen met muziek maken toen hij 14 jaar was. In een band spelen was altijd zijn grote passie. Hij is zijn muzikanten carrière gestart bij de The Jazky Stars. Later heeft hij gespeeld bij The Crazy Frogs, John and his comets en The Sensations.

Velen kennen hem van The Herolds waar hij ruim 30 jaar gespeeld heeft en Highway ruim 2 jaar.

Nu speelt Henk alweer ruim 4 jaar bij The Rocking Drifters. Henk is altijd een grote liefhebber geweest van Rock & Roll.

Ruud van der Horst
Leadguitar / zang

Ruud van der Horst was solo gitarist bij The Rocking Sixties. Zijn grootste hobby is muziek maken waarin hij zijn gevoel kwijt kan. Zijn voorkeur is toch wel Rock & Roll en Indo Rock waarvan The Tielman Brothers toch wel één van zijn favoriet is.

Zijn streven is een sound creëeren die doet denken aan de warme klanken van The Shadows. Niet zozeer de nummers, maar echt de sound. De instrumentale nummers die hij speelt zijn lang niet alleen Shadows nummers, vele andere bands hebben mooie instrumentale nummers geschreven die mooi zijn om te spelen. Denk hierbij aan La Collondrina, Sari Nande, Once en Ave Maria Nomoro van The Maskers.

Ruud heeft veel ervaring opgedaan door in diverse bands te spelen. Nu speelt hij alweer enige tijd bij The Rocking Drifters waar hij zich met een ‘stel’ gezellige muzikanten weer kan uitleven in de Rock & Roll. Daarnaast zullen de Indo invloeden ook altijd te horen zijn in zijn performance.

Keep on rocking!

Tom Jansen
Bas guitar / zang

Nadere info volgt…….

Frank vd beek (geluidsman)  al ruim 40 jaar evaring in geluidstechniek, en kent Henk al van zijn 15e jaar. Het begon allemaal in 1979 de passie voor geluid. Al van zijn 12 jaar was hij  overtuigt dat hij dj en geluidstechnicus wilden worden. Zelf was hij er al vroeg bij, hij had thuis op 12 jarige leeftijd een eigen zolder vol met geluid. Hij bouwde toen alles al zelf, en ontwerpte dingen zelf op geluid gebied. Zelf had hij ook al op vroege leeftijd een eigen drive in en draaide op feesten en partyen, en door dat ging hij al snel over in geluidsverhuur. In 1983 begon hij in een bar disco als dj en om dat hij van Rock hield, mocht hij al snel het geluid van diversen band’s doen.  En daar bij was hij nog alles in de studio achter de bar te vinden. En al gauw zat hij bij diversen bands achter de knoppen, zoal locale bands  als: Wc  Experience, Ad Moelands, Leen zijlmans naar topbands als Normaal en Rob de nijs. Als oude rotte in zijn vak, en is trouwens ook altijd een grote liefhebber van Rock & Roll geweest. Nu zit hem vast bij de Rocking drifters waar wij enorm blij mee zijn.