Jo van den Kieboom
Drums

 

Wij verwelkomen onze nieuwe drummer.

Nadere info volgt……..

 

Henk Ripzaad
Leadzanger / slag guitar

Henk Ripzaad is ruim 43 jaar muzikant en heeft in verschillende bands gespeeld.

Hij is begonnen met muziek maken toen hij 14 jaar was. In een band spelen was altijd zijn grote passie. Hij is zijn muzikanten carrière gestart bij de The Jazky Stars. Later heeft hij gespeeld bij The Crazy Frogs, John and his comets en The Sensations.

Velen kennen hem van The Herolds waar hij ruim 30 jaar gespeeld heeft en Highway ruim 2 jaar.

Nu speelt Henk alweer ruim 4 jaar bij The Rocking Drifters. Henk is altijd een grote liefhebber geweest van Rock & Roll.

Ruud van der Horst
Leadguitar / zang

Ruud van der Horst was solo gitarist bij The Rocking Sixties. Zijn grootste hobby is muziek maken waarin hij zijn gevoel kwijt kan. Zijn voorkeur is toch wel Rock & Roll en Indo Rock waarvan The Tielman Brothers toch wel één van zijn favoriet is.

Zijn streven is een sound creëeren die doet denken aan de warme klanken van The Shadows. Niet zozeer de nummers, maar echt de sound. De instrumentale nummers die hij speelt zijn lang niet alleen Shadows nummers, vele andere bands hebben mooie instrumentale nummers geschreven die mooi zijn om te spelen. Denk hierbij aan La Collondrina, Sari Nande, Once en Ave Maria Nomoro van The Maskers.

Ruud heeft veel ervaring opgedaan door in diverse bands te spelen. Nu speelt hij alweer enige tijd bij The Rocking Drifters waar hij zich met een ‘stel’ gezellige muzikanten weer kan uitleven in de Rock & Roll. Daarnaast zullen de Indo invloeden ook altijd te horen zijn in zijn performance.

Keep on rocking!

Tom Jansen
Bas guitar / zang

Nadere info volgt…….

Geluidstechnieker (geluidsman)

Frank vd beek al ruim 39 jaar evaring in geluidstechniek.

Het begon allemaal in 1979 de passie voor geluid 12 jaar was hij  en wilde heel graag dj en geluidstechnicus worden. Alles waar een stekker aan zat en muziek uit kwam vond hem leuk. Zelf was hij er al vroeg bij hij had thuis op 12 jarige leeftijd een eigen zolder vol met geluid.

Zelf had hij drive in show en draaide op feesten en partyen en door dat ging hij al snel over in geluidsverhuur. 

In 1983 begon hij in een bar disco als dj al snel mocht hij het geluid van diversen band’s doen in de bar en kreeg hij in verloop van tijd het beheer van een verhuurbedrijf van de bar.

En daar bij was hij nog alles in de studio achter de bar te vinden als zei hem kwijt waren. 

Ook kreeg een vaste aan stelling bij de locale band de wc experience 3.5 jaar

En al gauw zat hij bij diversens bands achter de knoppen en ging na verloop van zoal locale bands naar topbands als Normaal en Rob de nijs.

Als oude rotte in zijn vak is hem nu vast bij de Rocking drifters waar wij enorm blij mee zijn.